*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14)
مدل دقیق مادربردتون رو از روی برد به همراه REV بردت بنویس. در مورد پاور 100% ربط داره . تفاوت از لحاظ ساختار برد مشخص میشه . کلا پاورهای بدون برند مشخص مثل لوجیک -الگانس - همین اسوس و .... دارای طراحی قدیمی هستند که در این طراحی بدلیل قطعات به کار رفته مثل ایسی TL494 نمیتونه سیستم رو به درستی تغذیه کنه . چون ماکزیمم توان خروجی این پاورها بر اساس نقشه ای که دارند زیر 200 وات هست . از نظر ولتاژ ها هم ابدا ثابت و رگوله نیستند . این مشکل شما فقط نیست . تاپیک های انجمن رو چک کنید . مشکل های حرارتی و ریست و کندی عموما به خاطر عدم تغذیه درسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تست سلامت هارد هم از برنامه HD SENITEL استفاده کنید و شاتش رو بگذارید .
اگر بردت GA-945GCM-S2L باشه تا ورژن f8d بایوس براش موجوده
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14)
در توضیحات بایوس f6 مورد زیر نوشته شده که این مورد هنگی برطرف میشه . پس حتما مدل دقیقا رو به همراه rev برد بنویس که لینک بدم به شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (13-08-14), morteza369 (13-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله.مدل همونیه که فرمودید: GA-945GCM-S2L rev. 1.0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-945GCM-S2L (rev. 1.0)
قبول دارم و میبایست مارک معتبر مثل گرین رو میخریدم اما چون سیستم نسبتا معمولی هست احتمال دادم با همین پاور asus کارمون راه می افته.معمولا رو سیستم های در همین سطح خوب جواب میدن(خوب از دیدگاه من،شاید بدی های مختلفی داشته باشند)
من تو این تاپیک به تجربه و علم کاملا شما مطمئن شدم.
حالا قرار شد ببرمش پیشش با یک پاور خوب چک کنه ببینه مشکل دقیقا از پاور هست یا نه.اگر باشه همونجا بهترش رو رو بر میدارم.
f8d بتا هست.تا f7 ارتقاء بدم بهتر نیست به نظر شما؟
کلا همه موارد رو باید بررسی کنم.هارد رو هم با برنامه ای که معرفی کردید و هم با تعویض تست میکنم ببینم چطور میشه وضعیت.
آقا کلا شرمندم که شما رو درگیر کارم کردم.کلا خوب و سریع جواب دادنتون من رو به تشکر وا میداره.
آخرین ویرایش توسط morteza369 در تاریخ 13-08-14 انجام شده است
330 گرین تهیه کنید . پاور بر خلاف تصور عموم مهم ترین قطعه روی سیستم هست . این پاورها بی نام و نشان هزاران مشکل برای سیستم ایجاد میکنند . نظر من روی ورژن f8d هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (13-08-14), morteza369 (13-08-14)
|
سلام مجدد
هارد رو چک کردم مشکلی نداشت.
پاور ایسوس رو پس دادم و به جاش گرین 330 گرفتم.متاسفانه باز هم همون مشکل بوجود آمد.
دیگه اطمینان دارم از مادربرد هست.من باب تجربه عرض میکنم دوستان این خرابی رو در مواقع مشابه احتمال بدونند.
تشکر از AMD>INTEL به خاطر راهنمایی و همراهی
Morteza.m1371 (15-08-14)
بایوس رو اپدیت کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک شات از hd senitel از قسمت overview بگیرید
*MoJtAbA* (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
بایوس رو به نسخه f8d ارتقاء دادم.در این نسخه clock ratio در بایوس فعال شد. اون رو 16 کردم و cpu host control رو هم 200.ولی پس از چند دقیقه کار با سیستم، هم چیپ وسطی و هم چیپ پایینی بدجوری داغ میشن و البته گرافیک که طبق hwmonitor همینجوری دماش بالا میره و داغ میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد سرعت کلاک از 3.2 به 2.4 کاهش پیدا میکنه.در همین زمان اگر بریم تو بایوس clock ratio تبدیل به 12 شده.
همچنین موقع بوت مشخصات cpu رو 2.4 میزنه.
الان دارم با یک سیستم دیگه کار میکنم،چون با توجه به سرعت بد اون سیستم امکان کار با اینترنت وجود نداره.فردا شات میدم زحمت بررسیش رو بکشید.
ممنون
آخرین ویرایش توسط morteza369 در تاریخ 15-08-14 انجام شده است
شات هارد رو حتما بگیرید . یک پیشنهادم دارم . بر روی این برد میتونید Core™ 2 Duo E6300 نصب کنید . هم سرعت بهتری خواهید داشت هم مصرف این سری از پنتیوم ها خیلی کمتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
با سلام مجدد
امروز فن دیگری داشتم با این فن تعویض کردم باز افاقه نکرد.
با برنامه hd senitel مجددا تست گرفتم.که اینبار یک سکتور مشکل داره که فکر نکنم دلیل داغ شدن چیپ مادربرد باشه.
در برنامه مربوط self test کار نکرد یعنی بعد از 30 ثانیه وای میستاد و یک ارور میداد.که روی یک سیستم دیگه و لپ تاپ هم چک کردم همین مشکل بود.البته برنامه رجیستر(کرک) شده بود.همچنین بار اولم بود ازش استفاده میکردم.
البته هارد دیگری هم رو سیستم گذاشتم باز مشکل وجود داشت.
تصاویری از برنامه:
الان سیستم هر گاه داغ میشه از 75 درصد توان سی پی یو استفاده میشه.
اگر سی پی یو دیگری مثلا e7300 یا q8200 بگذارم روش خوبه؟ یا اینکه چون چیپست خیلی داغ میکنه و گرماش حد و حدودی نداره و بسوزه و مادربرد کلا بلا استفاده بشه؟
ممکنه مادربرد که الان مشکل داره روی کارایی پاور تاثیر بگذاره و نشه بعدا از پاور استفاده کرد؟شاید هم پاور قبلی از مادربرد سوخته باشه؟
اگر مادربرد داغ میکنه چرا گرافیک سیستم هم داغ میکنه؟
ضمن عذرخواهی بابت طولانی شدن.ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای این برد به نظرم همون e6300 مناسبه . در موارد حرارت هم پاور غیر استاندارد متاسفانه اگر مدت زیادی روی یک سیستم باشند چنین عوارضی ایجاد میکنند . قسمت overview رو کامل بگذارید .سرعت هاردتون خیلی پائین هست . کابل ساتا رو پیچ داده یا خم کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14), morteza369 (17-08-14)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks